Dealproffsen.no administreres og vedlikeholdes av Dealproffsen AB. Dealproffsen AB er registrert i Sverige under organisasjonsnummer 559201-2867

Dealproffsen AB tilgang til nettstedet Dealproffsen.no (heretter kalt «nettstedet»). Vi selger produktene dine til deg i samsvar med vilkårene oppgitt på denne siden.

Les vilkårene nøye før du bruker nettstedet. Ved å bruke nettstedet godtar du disse vilkårene i sin helhet.

Du kan alltid finne mer informasjon om angreretten og hvordan du kan få en returliste i vårt brukerstøtte, hvor du også kan kontakte oss eller chatte direkte med kundeservicen.

Leveringstid

Rask og pålitelig levering
 • Dealproffsen gir deg normal leveringstid på 2-5 virkedager for alle produkter. Vi tar imidlertid forbehold om at leveringsindikasjonen kan være basert på feil informasjon, noe som kan resultere i både tidligere og senere levering enn forventet.
 • Dersom vi ikke er i stand til å levere en bestilt vare, vil vi kontakte deg og tilby et lignende produkt som er tilgjengelig. Du har også muligheten til å kansellere bestillingen eller gjøre en ny bestilling med en annen vare.
 • Vær oppmerksom på at det kan forekomme feilinformasjon som kan påvirke vår leveringsindikasjon. Dette betyr at enkelte leveranser kan skje både tidligere eller senere enn forventet. Vi vil imidlertid forsøke vårt beste for å minimere slike situasjoner.
 • Kundetilfredshet er vår prioritetVi streber etter å gi deg den beste handleopplevelsen. I tilfelle av eventuelle forsinkelser, vil vi gjøre vårt ytterste for å bistå deg og finne en passende løsning.
 • Den angitte leveringstiden er omtrentlig leveringstid. Vi tar ikke ansvar for forsinkede leveranser som skjer med Bring eller speditørens håndtering, da vi ikke kan påvirke dette.
 • Lengre leveringstid kan forekomme rundt helligdager, som Black Week, Black Friday og jul. Men vær trygg, vi jobber hardt for å minimere forsinkelser og sikre at varene dine kommer frem til avtalt tid.

Fraktkostnad og leveringsmetode

For å gi deg valgfrihet og bekvemmelighet tilbyr vi to fraktalternativer.
 
 • Bring / Posten (Pakke til Post i Butikk) – Fraktkostnad fra 69 NOK: Med dette alternativet kan du hente pakken din på en av våre mange samarbeidspartneres / Bring postkontorer .
 • Hjemlevering – Fraktkostnad 119 – 250 NOK: Ønsker du enda større bekvemmelighet? Velg hjemleveringsalternativet, hvor pakken din blir levert rett til døren din.
Uansett hvilket fraktalternativ du velger, kan du være trygg på at vi tar alle nødvendige forholdsregler for å sikre at bestillingen din kommer trygt og i god stand.

Toll:

 • Ingen skjulte kostnader: Hos Dealproffsen belaster vi ikke våre norske kunder ekstra for tollbehandling. Vi tar på oss ansvaret og tar vare på all nødvendig dokumentasjon og avgifter, slik at du kan nyte en smidig og problemfri kjøpsopplevelse.
 • Dealproffsen gjør det enkelt for deg å handle fra Sverige uten ubehagelige overraskelser med tollgebyrer!
 • Sikker og pålitelig ordrelevering: Vi sørger for å sende din bestilling fra vårt lager i Sverige, men som et registrert norsk selskap står vi ansvarlig for eventuelle tollgebyrer. Dette betyr at du som kunde ikke trenger å bekymre deg eller håndtere tollformaliteter.

Returnerer

30-dagers angrerett på Dealproffsen. Alltid trygg handel med vår 30-dagers angrerett
 
Hos Dealproffsen ønsker vi å sikre at du er fornøyd med ditt kjøp. Derfor tilbyr vi en 30-dagers angrerett på alle våre varer.
 
Slik returnerer du varen
 
For å returnere en vare som Parcel, vennligst send den til følgende adresse:
 
Dealproffsen AB, Boks 5001, 250 05 Helsingborg
 
Ved retur av varen, husk å fest navnet ditt og bestillingsnummeret tydelig på pakken. Vennligst merk at produktet skal være ubrukt og bli returnert i sin originalemballasje med alt inkludert tilbehør.
 
Når vi mottar returen din vil vi behandle refusjonen av bestillingen din.
Enkel returprosess med Dealproffsen
 
Returner varer uten stress med vår hjelp!
 
 • Hos Dealproffsen ønsker vi å gjøre returprosessen så enkel som mulig for deg. Skriv til oss, eller support@dealproffsen.no og vi vil sende deg en returseddel som du kan bruke når du sender tilbake varen.
 • En veiledning for en problemfri retur: Vi har laget en omfattende veiledning som viser deg i detalj hvordan du kan returnere en vare. Følg steg-for-steg-instruksjonene for å sikre at din retur blir behandlet raskt og effektivt.
 • Vår dedikerte kundeserviceteam er alltid tilgjengelig for å svare på spørsmål og veilede deg gjennom hele returprosessen. Vi vil sørge for at din henvendelse blir håndtert profesjonelt og effektivt.

Tidsfrist for retur

Varen må returneres slik at den er tilgjengelig for oss innen 30 dager fra kjøpsdatoen. Vennligst merk at hvis du har valgt faktura som betalingsmetode, må eventuell betaling skje innen siste betalingsdato for å unngå forsinkelser i refusjonsprosessen grunnet leveringstid og håndtering.
Du betaler fraktkostnaden selv når du returnerer varer. Selvsagt må produktet være ubrukt og dermed rent uten støv, hudrester, hår, sminke eller lukt / røyklukt etc. Emballasjen må håndteres med forsiktighet.
Du kan alltid finne mer informasjon om angreretten og hvordan du får en returmelding i vårt brukerstøtte.
UHENTET FRAKT / FEIL ADRESSE
 
For uavhentede forsendelser vil det bli belastet et gebyr på 150 kr opp til 850 kr. inkl. for å dekke frakt- og håndteringskostnader.
Nye fraktkostnader kommer i tillegg dersom forsendelsen skal sendes på nytt.

Priser:

Prisene på siden er i norske kroner. MVA er inkludert på alle varer med 25%. Alle priser vises inkludert MVA på nettsiden. Vi forbeholder oss retten til å endre priser uten forhåndsvarsel dersom feil pris er angitt og retten til å kansellere ordrer der varer med feil pris er bestilt. Vi kontakter deg hvis du kjøpt en vare til feil pris.

Kassen:

Klarna Checkout tilbyr deg en tilpasset og sikker betalingsopplevelse hver gang du handler
 
Klarna Checkout identifiserer deg ved hjelp av informasjonen du gir når du handler, og om nødvendig ved hjelp av informasjon fra leverandører.
Klarna Checkout garanterer varene dine. Så du trenger aldri å betale hvis du ikke har mottatt varene dine.
Gjennom Klarna Checkout tilbys du ulike betalingsmåter for kjøp i tilknyttede butikker. Klarna Checkout presenterer viss informasjon for deg så snart du blir identifisert. Informasjonen du trenger å oppgi for å oppnå identifikasjon, kan variere mellom forskjellige kjøp og kunder. Ingen kredittopplysninger blir noen gang tatt direkte i Klarna Checkout, men om nødvendig, betalingsalternativet du har valgt. Kredittinformasjon tatt av Klarna påvirker ikke kredittverdigheten din og kan ikke sees av andre som ber om kredittinformasjon om deg, for eksempel banker. Etter at du har blitt identifisert, viser Klarna Checkout hvilke alternativer som er tilgjengelige for deg. Faktura er standard betalingsalternativ, men du kan selvfølgelig fritt velge en av de andre alternativene som direkte betaling via bank eller betaling med kort. Alternativene du tilbys kan variere fra tid til annen. Du kan velge om du vil beskytte din bruk av Klarna Checkout med en PIN-kode.
 
Ved å legge inn eller be om informasjon i Klarna Checkout, godtar du våre vilkår for bruk og vår bruk av din personlige informasjon som beskrevet nedenfor.
 
Betalingstjenester via Svea Bank AB
 
faktura må du angi ditt personnummer eller organisasjonsnummer. Det vil da bli foretatt en
kredittsjekk. Forutsetningen for å betale med faktura er blant annet at du er folkeregistrert i Norge
og over 18 år. Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger.
 
Les mer om Sveas vilkår her

Sikkerhet og personlig informasjon

Dealproffsen.no formidler aldri din personlige informasjon til tredjeparter, men kan brukes til å sende nyhetsbrev, rabatter eller annonser med mottakerens godkjenning. Imidlertid har du som mottaker alltid rett til å nekte slike utsendelser og slettinger fra databasen vår hvis du ønsker det. Når kunder foretar kjøp og gir personlig informasjon, gjøres dette via en sikker kryptert overføring. Vi har rett til å bruke kundens personlige data i sin virksomhet for å oppfylle forpliktelsen og bestillingen til kunden.

Klager

Hvis det er en klage på grunn av en mangel på produktet eller at vi har sendt feil produkt, vil vi selvfølgelig refundere deg for returfrakten samtidig som vi først og fremst erstatter produktet med et nytt, eller alternativt hvis produktet er utsolgt, refunder det du legger ut for produktet.
 

Farge og bilder

Vi prøver å vise fargene på varene så nøyaktig som mulig, men vi kan ikke garantere at fargene som vises i nettbutikken nøyaktig gjenspeiler fargene som varene har i virkeligheten. Hvordan fargen gjengis avhenger av datamaskinens og skjerminnstillingene.
 
Vi kan heller ikke garantere at alle bilder nøyaktig gjenspeiler det sanne utseendet til varene, ettersom produsenter kan endre produktet uten vår varsel.
 

Tvist

Forbrukerkjøpsloven / ARN gir deg rett til å klage på et produkt innen 3 år, forutsatt at produktet var feil på leveringstidspunktet. Rapporter eventuelle feil innen rimelig tid. I tilfelle tvister som vi ikke lykkes med å løse sammen, anbefaler vi at du kontakter Generalklagenemnda. Vi følger alltid deres råd.
 
Force majeure
Dealproffsen.nu er unntatt straff for unnlatelse av å oppfylle en viss forpliktelse dersom svikt er basert på en befriende omstendighet som nedenfor og omstendigheten forhindrer, kompliserer eller forsinker oppfyllelsen. Som en befriende omstendighet skal vurderes bl.a. regjeringens handlinger eller unnlatelser, ny eller endret lovgivning, arbeidsmarkedskonflikt, blokade, brann, flom, sabotasje, større ulykke eller annen form for naturkatastrofe. Force majeure inkluderer myndighetsbeslutninger som påvirker markedet og produktene negativt, f.eks. restriksjoner i indikasjon, advarselstekster, salgsforbud osv., unormal nedgang i markedet og hvis selskapet har vært utsatt for kr